• Perşembe, 28 Mart 2024
Günün Haberleri

Gündem Haberleri

Dünya Haberleri

Yerel Haberler

Röportaj / Görüş

Bu hafta öne çıkan haberler

İdlib'de huzursuzluk başladı

Suriye'nin kuzeybatısında yer alan ve yıllardır Selefi örgütlerin kontrolünde olan İdlib, haftalardır katılımcı sayısı bakımından rekor düzeye ulaşan gösterilere sahne oluyor.

İsrail'le ticaret tam gaz, 'şirketlerin çoğu MÜSİAD üyesi'

Terör rejimi İsrail'in Gazze’deki saldırıları sürerken, Türkiye'de iktidardan ve iş dünyasından gelen "Filistinlilerin yanındayız" açıklamalarına rağmen ticaret tam gaz sürüyor. İhracatı sürdüren şirketlerin çoğu ise hükümete yakınlığı ile bilinen MÜSİAD'a üye.

Hindistan'dan skandal karar

Hindistan'da yüksek mahkeme, Uttar Pradeş eyaletinin Medrese Eğitim Yasası'nı 'anayasaya ve laikliğe aykırı' olduğu gerekçesiyle iptal etti.

Ali Ekber Velayeti, Rusya'daki terör saldırısını analiz etti

Moskova'da yaşanan terör saldırısı ve bu ülkenin çok sayıda vatandaşının ölümü ve yaralanmasının ardından Dünya İslami Uyanış Forumu Genel Sekreteri, yayınladığı mesajda bu terör eylemini kınarken bu ülkenin milletine ve hükümetine başsağlığı diledi.

Küresel terörün hamisi ABD "Eşref Kampı"nda...

İran İslam Devrimi’ni bir türlü hazmedemeyen ABD, Halkın Münafıkları terör örgütünü desteklemeye devam ediyor. Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan "Eşref 3" kampını ziyaret eden ABD’li 8 Senatör, Washington’un yeni taleplerini sundu.