• Cumartesi, 1 Haziran 2024
Günün Haberleri

Gündem Haberleri

Dünya Haberleri

Direniş Ekseni Liderleri: İsrail savaşı kazanamayacak

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta “Aksa Tufanı Süreci” başlığı altında düzenlenen 33. Arap Ulusal Konferansı'na katılan Direniş Ekseni liderleri, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırının yansımaları ile Filistin, Lübnan, Yemen, Irak ve bölgedeki gelişmeleri ele aldılar.

Yerel Haberler

Röportaj / Görüş

Bu hafta öne çıkan haberler

'İsrail nüfusunun yüzde 14'ü (1 milyon civarı) İsrail'i terketti'

İsrail, Gazze savaşıyla “tersine göç” çıkmazına girdi. Oysaki Siyonistlerin ilk başbakanı Ben Gurion, “İsrail’in nihai zaferi kitlesel Yahudi göçüyle elde edilecektir ve hayatta kalması yalnızca tek bir faktöre bağlıdır: İsrail’e kitlesel göç.” diyordu.

Kassam açıkladı: Cibaliye'de işgalcilere ağır darbeler!

İşgal rejimi ordusu abluka altındaki Gazze şeridine başlattığı kara saldırılarında büyük darbeler almaya devam ediyor. İzzettin El Kassam Tugayları, Gazze'nin Cibaliye kentinde işgalcilere karşı gerçekleştirdiği operasyonları açıkladı.

Daniel Lobato: İsrail'in var olma hakkı yoktur!

Avrupa'daki entelektüeller, gazeteciler ve sol partiler İsrail'in varlığını desteklemeye devam ederek işlediği suçlara ortak olmayı sürdürüyor ve yerleşimci ahlakını yeniden üretiyor.

Biden: İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı yıkıcıydı

ABD Başkanı Joe Biden: İran'ın İsrail (rejimi) üzerindeki devasa insansız hava aracı ve füze saldırısı yıkıcı bir saldırıydı ve ABD ordusunun Tel Aviv'in bu saldırıya karşı savunmasına yardım etmesini takdir ediyorum.